Infralash eyeliner

Deze behandeling wordt ook wel de wimperrand techniek genoemd. In feite wordt er een subtiele eyeliner tussen de wimperharen geplaatst. De wimpers krijgen hierdoor meer dimensie.

Uitleg van de behandeling

Stap 1:

We zorgen dat u comfortabel ligt op de behandeltafel en dat u zich op uw gemak voelt. Ook kunnen er nog eventuele vragen gesteld worden over de behandeling.

Een verdoving bij de behandeling is helaas niet mogelijk. Dit komt doordat er dicht bij de ogen gepigmenteerd wordt, waardoor een verdovende crème gemakkelijk in het oog terecht kan komen.

Stap 2:

Nu gaan we de behandeling starten. De behandeling wordt uitgevoerd met een automatisch handstuk die een kleine naald voortbeweegt in uw wimperrand. De Infralash eyeliner wordt zo geschaduwd en wordt er een dimensie in de wimperrand gecreëerd.

Na minimaal 6 à 8 weken wordt er een nabehandeling ingepland. Bij deze behandeling wordt de Infralash eyeliner bijgewerkt waar het pigment niet goed heeft gepakt. Sommige type huiden hebben een eventuele 2e nabehandeling nodig. Deze wordt minimaal 12 weken na de eerste behandeling uitgevoerd. Een 2e  nabehandeling komt zelden voor.