Powderbrow-techniek

Bij deze behandeling wordt er een schaduwtechniek gebruikt, zodat de wenkbrauw er poederachtig uitziet. Daarom is deze techniek ideaal voor alle type wenkbrauwen. Je kunt er een totaal nieuwe wenkbrauw mee creëren, maar ook een bestaande wenkbrauw mooi opvullen. Deze techniek is ook heel erg geschikt voor een gevoelige huid.

Uitleg van de behandeling

Stap 1:

Allereerst gaan we de bestaande wenkbrauwen bekijken en modelleren. Dit doen we door middel van een afteken-techniek met wenkbrauwpotlood. De nodige haartjes worden verwijderd met een pincet en schaartje. Bij het modelleren van de wenkbrauwen wordt er rekening gehouden met uw wensen en wordt er advies geboden. Alles gaat in overleg. U moet tenslotte tevreden zijn met het eindresultaat.

Indien u een verdoving wenst bij de behandeling, moet u deze zelf meenemen. U kunt bij de huisarts of apotheek Emla crème aanschaffen. Deze crème wordt voor het aftekenen aangebracht, zodat deze kan inwerken.

Stap 2:

Na het aftekenen, wordt de kleur bepaald. De keuze van de juiste pigment kleur is belangrijk. Het moet passen bij uw huidtype en haarkleur. Uiteraard gaat het bepalen van de kleur in overleg met u.

Stap 3:

Nu gaan we de behandeling starten. De behandeling wordt uitgevoerd met een automatisch handstuk die een kleine naald voort beweegt in uw huid. De wenkbrauwen worden zo geschaduwd en wordt er een nieuwe wenkbrauw gecreëerd.

Na minimaal 6 à 8 weken wordt er een nabehandeling ingepland. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen bijgewerkt waar het pigment niet goed heeft gepakt en de vorm wordt eventueel bijgewerkt. Sommige type huiden hebben een eventuele 2e  nabehandeling nodig. Deze wordt minimaal 12 weken na de eerste behandeling uitgevoerd. Een 2e  nabehandeling komt zelden voor.